Apelul de weekend! Vatra Dornei!

Apelul de weekend! Vatra Dornei!

1
211
1
luni, 19 februarie 2018
concursuri
Poftim în Bucovina! La Vatra Dornei! Casa Bucovineană din Vatra Dornei  este gazda câștigătorului Impact FM! 
Casa Bucovineana  și Impact FM vă invită să participați la concursul care din anul 2016 a trimis în fiecare week-end un câștigător în Bucovina! Invitația este valabilă pentru 2 persoane.
Impact FM vă face planuri  și pentru 23, 24 și 25 februarie 2018! Plecați vineri la munte și duminică seara vă întoarceți acasă, sperăm noi, mai odihnit și cu amintiri placute!
În fiecare joi, după ora 9, aveți șansa să câștigați un premiu cu plecare în Bucovina!
 pensiunea-casa-bucovineana-20110124161526

Situată la intrarea în Vatra Dornei, în imediata apropiere a centrului turistic, Casa Bucovineană vă întâmpină cu ospitalitatea specific bucovineană. Oamenii pe care îi veți întâlni aici, mâncarea și băuturile tradiționale de cea mai bună calitate, precum și condițiile de cazare vor crea atmosfera de recreere, confort, liniște și relaxare pe care v-ați dorit-o dintotdeauna pentru o vacanță ideală sau pentru petrecerea unor seri de neuitat.

Cadrul natural al orașului (una dintre stațiunile balneo-climaterice montane de tradiție, vestită încă de la începutul secolului al XIX-lea atât pentru frumusețea peisajului cât și pentru apele sale minerale), împrejurimile acestuia și factorii naturali de cură oferă posibilități diverse de petrecere a timpului liber, tratare a diverselor afecțiuni sau practicare a sporturilor de iarnă.

Detalii despre destinația ta de week-end AICI!
Vă mulțumim și SUCCES!
Condiția este să rspundeți la telefonul IMPACT FM! 

Completați acest formular și aveți șansa să plecați în week-end la Casa Bucovineană din Vatra Dornei !

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

One Comment

  1. Mihaela says:

    Super concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *