Bilanțul activității deputatului Maricela Cobuz

Bilanțul activității deputatului Maricela Cobuz

1
138
0
joi, 06 iulie 2017
suceava

Deputatul social-democrat de Suceava Maricela Cobuz a făcut bilanțul activității sale, după prima sesiune, ca parlamentar.

Deputatul sucevean, medic de profesie și membru al Comisiei pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților, a inițiat 15 propuneri legislative, din care una a fost promulgată ca Lege – proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Deputatul Maricela Cobuz a adresat două interpelări ministrului Sănătății și, până în prezent, 13 luări de cuvânt, în ședința de plen a Camerei Deputaților. A susținut 11 declarații politice și pe site-ul oficial al Camerei Deputaților și are 11 comunicate de presă.

Pe lângă activitatea parlamentară, deputatul a inițiat mai multe activități, pentru copiii cu dizabilități și cei aflați în Centrele de Plasament de tip familial din Suceava.

Parlamentarul sucevean a mai precizat într-un comunicat că „a fi deputat și reprezentant în Parlamentul României este o onoare venită din partea electoratului dar reprezintă și foarte multe responsabilități față de cei care au votat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *