Dopo Poco Trattoria lansează un nou meniu cu specific italian dezvoltat de Chef Giovanni

Dopo Poco Trattoria lansează un nou meniu cu specific italian dezvoltat de Chef Giovanni

Like
165
0
joi, 14 septembrie 2017
publicmedia

Începând cu 16 septembrie, restaurantul Dopo Poco Trattoria își va surprinde clienții cu preparate italiene speciale, pregătite de Chef Giovanni, finalistul celebrei emisiuni ”Chefi la cuțite”.

După ce a petrecut 17 ani în străinătate și a gătit în bucătăriile unor importante restaurante și hoteluri din Italia, Austria și Scoția, Chef Giovanni s-a reîntors anul trecut în România pentru a participa la emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde s-a remarcat prin inovațiile sale culinare, precum mămăliga neagră, fiind unul dintre cei trei finaliști ai concursului.

Chef Giovanni este acum bucătar șef la restaurantul cu specific italian Dopo Poco Trattoria, pentru care a dezvoltat un meniu complet, cu preparate de inspirație italiană. În noul meniu Dopo Poco Trattoria se vor regăsi și farfurii pe care Giovanni le-a gătit în cadrul emisiunii, la probele de duel și chiar în finală.

Nu lipsesc nici preparatele originale, marca personală a lui Chef Giovanni. Dacă pe jurații ”Chefi la cuțite” i-a surprins cu mămăligă neagră, pe clienții Dopo Poco Trattoria vrea să îi cucerească cu un burger negru, dintr-o chiflă specială, pregătită de el, doar din ingrediente naturale.

Meniul este divers, cu peste 80 de preparate originale, toate inspirate din bucătăria italiană și mediteraneeană. Din 17 septembrie, iubitorii de experiențe culinare sunt așteptați la Dopo Poco Trattoria, la parterul Moldova Center, să se bucure de savoare italiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *