Gheorghe Flutur dă start la lista de evenimente pe anul 2018

Gheorghe Flutur dă start la lista de evenimente pe anul 2018

Like
74
0
miercuri, 21 februarie 2018
stiri

Gheorghe Flutur a pre­zentat programul din acest an din judeţul Suceava ce cuprinde ofertele din perioada de primăvară-vară, aşteptările fiind optimiste în ceea ce privește un număr mare de turişti, dar a prezentat și calendarul evenimentelor din toamnă.

Gheorghe Flutur a transmis că în septembrie va fi organizată Sărbă­toa­rea Muntelui pe Rarău. El a legat acest eveniment de un anunţ referitor la faptul că anul acesta va începe să fie modernizat încă un drum judeţean de acces spre platoul Masivului Rarău: este vorba de porţiunea cu ple­­care din Câmpulung Moldovenesc, zo­na Izvorul Alb şi până la intersecţia cu drumul județean Pojorâta – Rarău.

Tot în pre­zen­tarea calendarului evenimentelor de toam­nă cu potenţial ­tu­ristic, Gheorghe Flutur a făcut referire la „Oktoberfest în Est”.

Invitat la emisiunea Ulițele Orașului din 21 februarie 2018, Marius Ursaciuc, primarul orașului Gura Humorului a anunțat că se află în discuții pentru acțiunilie de logistică necesare evenimentului ce va avea loc în toamna anului 2018, Oktoberfest.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *