Politică de confidențialitate

Impact FM încearcă să protejeze dreptul la intimitate. Informațiile pe care le colectăm au ca scop îmbunătațirea serviciilor pentru utilizatorii noștri și creerea unor experențe unice individuale. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Impact FM are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Termenul „date cu caracter personal” desemnează informaţii despre un individ identificabil, care includ numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon şi alte informaţii referitoare în mod special la o persoană. Notificarea noastră descrie, de asemenea, măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor cu caracter personal. De asemenea, vă inform asupra modului în care ne puteţi contacta pentru a:

(i). accesa, corecta sau şterge datele cu caracter personal pe care le-aţi furnizat;

(ii). retrage orice consimţământ pe care este posibil să vi-l fi dat în prealabil pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;

(iii). ne spune să nu vă contactăm cu materiale de marketing referitoare la produsele şi serviciile noastre; şi

(iv). adresa orice întrebări pe care le puteţi avea despre practicile noastre de protejare a datelor confidenţiale on-line.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie prezenta Notificare şi Termenii şi condiţiile pentru acest site web. Utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web înseamnă acordul cu prezenta Notificare, precum şi cu Termenii şi condiţiile.

Consintamantul dumneavoastra pentru aceasta politica de confidentialitate

Folosind serviciile Impact FM, va declarati de acord cu termenii prezenti in politica de confidentialitate ce se gaseste la acest domeniu. Daca nu sunteti de acord cu oricare termen prezent in aceasta politia de confidentialitate, va rugam sa nu accesati sau sa folositi serviciile Impact FM.

Informațiile pe care le colectăm

Colectăm informații pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor noștri. Datele sunt colectate într-o bază de date securizată, folosită exclusiv de serviciul Impact FM și conțin : Nume și Prenume, data nașterii, vîrstă, sex, locație, hometown, timezone și username . De asemenea se colectează adresa IP pentru a facilita accesul la sistem.

Scopurile colectării

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în România şi/sau în alte state ale Spaţiului Economic European (SEE). Societatea a luat măsuri pentru ca datele dumneavoastră cu caracter personal să beneficieze de un nivel corespunzător de protecţie. Scopurile colectării datelor dvs. de către Impact FM sunt următoarele :

1. Loterii și concursuri Impact FM say partner afiliați.

2. Periodic este posibil să oferim produse sau servicii spre cumpărare prin intermediul site-ului nostru web.

3. De asemenea, este posibil să transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal furnizorilor de servicii pe care i-am contractat pentru a efectua servicii în numele nostru. Acestor părţi li se furnizează doar datele cu caracter personal de care au nevoie pentru a-şi îndeplini funcţiile şi pot utiliza şi divulga aceste date cu caracter personal exclusiv după cum este necesar pentru a presta servicii în numele nostru sau pentru a respecta cerinţele legale.

4. Serviciii de informare are în legătură cu alte funcții noi ale platformei Impact FM.

5. Campanii de marketing targetate pentru clienții noștri, prin intermediul aplicației Impact FM.

Protecția copiilor

Impact FM se angajeaza sa protejeze datele cu caracter personal ale copiilor. Site-urile Impact FM sunt proiectate si realizate pentru a fi utilizate de catre persoane in varsta de peste 16 ani. Daca aveti peste 16 ani, dar sub 18 ani, ar trebui sa cititi aceasta politica de confidentialitate alaturi de un parinte sau tutore legal pentru a avea certitudinea ca amandoi intelegeti informatia prezenta in aceasta politica de confidentialitate. Accesul catre anumite zone ale site-urilor Impact FM si/sau eligibilitatea primirii premilor, mostre gratuite sau alte recompensari pot sa fie limitate doar utilizatorilor ce au varsta peste 18 ani. Desi nu suntem raspunzatori pentru verificarea varstei utilizatorilor nostri, putem efectua controale de verificare. Daca aflam ca am colectat informatii de la o persoana sub varsta de 16 ani, vom sterge aceste informatii cat mai curand posibil.

Drepturi de autor

Drepturi de autor: Impact FM. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva a Impact FM, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisa navigarea pe site-urile Impact FM, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal. Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. Societatea nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.

Declaratie de non-garantie

*CITITI CU ATENTIE* Intelegeti si sunteti de acord ca utilizati site-urile Impact FM pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ si „in forma disponibila” si in masura maxim admisibila permisa de lege. Societatea nu recunoaste, in mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind site-urile si utilizarea de catre dumneavoastra a acestora, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul vreunui site Impact FM si nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, si Societatea nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la Societate sau prin intermediul vreunui site Impact FM nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.

Limitarea raspunderii

*CITITI CU ATENTIE* Intelegeti si sunteti de acord ca Societatea nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-urile Impact FM; (b) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste site-urile CWR; (e) inexactitati, greseli sau erori de continut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a site-urilor; (g) orice defecte de program, virusi, „cai troieni“ sau entitati similare, care pot fi transmise site-urilor sau prin acesta de catre un tert; sau (h) orice alta chestiune privind site-urile CWR, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica.

Compensatie

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.

Declaratie de renuntare si indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a Declaratiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile Declaratiei privind furnizare a serviciului, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o instanta, partile cad totusi de acord ca instanta sa depuna eforturi pentru a transpune in practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale Declaratiei raman valabile si in vigoare.

Legislatia in vigoare

Aceasta Declaratie privind conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva Societatii in temeiul prezentei Declaratii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de Societate impotriva dumneavoastra in temeiul prezentei Declaratii va fi prezentata, la alegerea Societatii, instantelor din Romania sau instantelor corespunzatoare din jurisdictia in care domiciliati. Dumneavoastra si Societatea consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.

Modificari ale politicii noastre

Impact FM. isi rezerva dreptul ca in orice moment sa poata modifica sau elimina dupa bunul plac aceasta politica de confidentialitate. Daca ne vom hotari sa schimbam politica noastra de confidentialitate, vom posta aceste modificari aici. Va incurajam sa vizitati frecvent aceasta zona pentru a fi informati despre ce se intampla cu datele dvs. personale.

Pe cine sa contactati

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari, comentarii sau nelamuriri cu privire la aceasta politica de confidentialitate, sau daca:

• nu doriti sa fiti contactat in viitor de catre noi;
• doriti o copie a informatiilor cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra (ne rezervam dreptul de a percepe o mica taxa, daca va exercitati acest drept);
• doriti ca noi sa corectem sau sa actualizam informatiile personale in evidentele noastre;
• doriti sa raportati orice incalcare a Politicii de confidentialitate.

Puteti sa ne trimiteti un office@impactfm.ro

Pentru a ne ajuta sa va raspundem, va rugam sa ne oferiti numele dvs. complet

×