Proiectul OAZA, Toamnă la Voroneț-subiecte ale emisiunii Ulițele Orașului

Proiectul OAZA, Toamnă la Voroneț-subiecte ale emisiunii Ulițele Orașului

6
826
0
miercuri, 01 noiembrie 2017
gura humorului

La Gura Humorului a fost semnat proiectul OAZA –Oraș Activ cu Zone Verzi Amenajate , care va cuprinde parcuri spectaculoase în zona. Parcul Fântânii va presupune o fântână arteziană, o gradenă realizată pentru vizionarea spectacolelor oferite de fântână, o pistă de skateboard, alei pietonale  dar și piste de biciclete.

Parcul Soarelui, care presupune un spațiu verde, alei pietonale, mobilier urban , un panou informativ, și nu numai.

Primarul Marius Ursaciuc va fi prezent la Impact FM pentru Audiențe în direct, miercuri 1 noiembrie 2017, la emisiunea Ulițele Orașului cu Dorin Moldovan. În această săptămână va vorbi și despre evenimentul Toamnă la Voroneț, despre proiectul OAZA, dar va răspunde și propunerilor locuitorilor din oraşul Gura Humorului, orașul în care autoritățile fac lucrurile să se întâmple și reușesc să atragă și aprecierile locuitorilor din alte orașe.

Primarul Marius Ursaciuc, nu este doar un invitat al emisiunii Uliţele Oraşului de la Impact FM din fiecare miercuri, de la ora 18.00, ci a ales această prezenţă radio tocmai pentru a fi mai aproape de locuitorii oraşului Gura Humorului şi îi încurajează pe aceştia să îî adreseze întrebări pe office@impactfm.ro sau SMS la 0748 418 044, dar și în direct, în timpul emisiunii 0330 564 900.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×