Un ritm. O frecventa. Un DJ.

Un ritm. O frecventa. Un DJ.

9
380
0
marți, 27 februarie 2018
publicmedia

Pentru că ne place muzica de Impact şi de cele mai multe ori ne influenţează starea de spirit, am decis să ne apropiem de Ciprian Stefan-un om înainte de toate, care ne vorbeşte din pasiune şi cu dorinţa de a ajunge acolo unde numai munca şi visurile îl vor conduce.

Tânăr profesionist, nebun şi entuziast, aşa cum se descrie pe el, DJ Cips este cel care dă ritm serilor la Impact FM. Specialist în mixarea platanelor, DJ Cips s-a clasat cu prima piesă lansată ,,Shake it mama’’ în Topul 100 MTV Winter, ceea ce a însemnat o lansare importantă în cariera sa.

Ciprian sau mai simplu – cunoscutul DJ Cips ne-a împărtăşit o parte din povestea ce stă la baza pasiunii pentru muzică. ,,Totul a început la vârsta de 12 ani când am fost acasă la vărul meu, iar el avea un set de platane cu pickup-uri aşa cum erau pe acea vreme. M-au fermecat. Am început atunci să mă joc, exersând pe diverse piese şi aşa am trezit pasiunea pentru ceea ce fac azi.’’, spuse acesta.

La baza oricărei creaţii stă inspiraţia, iar DJ Cips preferă ca drept eşantion tendinţele străine, mai ales pe cele americane ,,Mă inspir mult din afară, mai ales din America pentru că artiştii din această zonă sunt mereu cu un pas înainte. Unul dintre artiştii care mă inspiră în mod deosebit este DJ Snake.’’.

Atunci când simte nevoia de o pauză, Ciprian preferă plimbările în natură, opusul activităţii ce îi ocupă o mare parte din timp. ,,Nu rezist să stau mai mult de zece ore închis în casă.’’, ne-a mărturisit el.

În momentul în care l-am întrebat ce-ar fi făcut la fel de bine profesional, dacă n-ar fi urmat actuala carieră, DJ Cips ne-a mărturisit o altă pasiune de-a sa ,, Dacă nu aş fi făcut muzică, aș fi ales design grafic, ceea ce fac şi acum însă la un nivel mult mai mic. Dacă mergeam pe această cale sigur aș fi ajuns să mă perfecționez și să fac grafică digitală la un nivel mult mai avansat. Am început să fac design grafic pentru mine, ulterior ajungând să colaborez cu diverse firme.’’.

În prezent DJ Cips este un om de bază în cadrul echipei Impact FM şi descrie această experienţă ca fiind una extraordinară. ,,Aveam trei luni de când stăteam în Iaşi şi ajunsesem să lucrez la Impact FM. Aveam emisiune de luni până vineri şi toate cele opt ore de lucru căutam muzică nouă deoarece nu îmi doream să se repete vreo piesă.’’, descrie acesta începutul activității sale în Iași. Atașându-se de acest post de radio, Ciprian Ștefan difuzează și acum emisiunea ,,Hit after Hit”, unde, din pasiune, prezintă cele mai noi remixuri, interviuri cu artiștii momentului, precum Andreea Bălan sau Whats Up, și informații atât despre piesele abia lansate cât și despre petrecerile din cluburile consacrate din Iași și Bucovina.

Când te gândești la viitor îți plasezi obiective în timp și spațiu. Ciprian are o perspectivă conturată tot în sfera muzicală, având planuri ce îl vor situa pe o treaptă mai înaltă a carierei sale.

Pe DJ Cips îl puteţi cunoaşte mai bine, ascultându-i beat-urile şi mix-urile pe frecvenţele 88.4, 93.5, 91.4, 107.2.

Alege muzica de Impact!

 

 

 

 

 

Articol de: Aura – Georgiana APACHIȚEI și  Melania NOUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *