Weekend de vis in Bucovina

Weekend de vis in Bucovina

6
276
0
vineri, 02 martie 2018
concursuri

Nu știți ce să faceți în weekend ?! Avem noi răspunsul !

Impact FM vă pregătește un nou concurs pentru a uita preț de trei zile de agitația cotidiană.

Impact FM organizează din 2016 pentru ascultătorii săi concursul ,,Weekend în Bucovina” și trimite două persoane într-un sejur complet într-una dintre locațiile situate în Bucovina.

Aveți șansa de a pleca weekend-ul viitor 9, 10 și 11 martie 2018, la Câmpulung Moldovenesc, unde vă puteți petrece timpul în inima munților. Extragerea câștigătorilor are loc în fiecare joi.

Pensiunea Vranis vă așteaptă într-un peisaj pitoresc, unde aveți ocazia de a vă bucura de un sejur de neuitat alături de persoana dragă.

Deschisă în 2013, Pensiunea Vranis este clasificată la cinci margarete și dispune de toate utilitățile necesare pentru a vă oferi confortul dorit. Complexul dispune de 40 de camere, parcare, două terase pentru cei cărora le place să stea la aer, restaurant, loc de joacă pentru copii, sală de conferință, spălătorie și nu în ultimul rând, un foisor pentru cei care vor să se bucure de pregătirea unui grătar.

Restaurantul pensiunii este cotat la patru stele și vă oferă meniuri din bucătăria tradițional românească pentru întreg sejurul în valoare de 300 RON.

*În cazul în care nu puteți onora cu prezența weekend-ul câștigat, sejurul nu poate fi reprogramat! Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați regulamentul de pe site-ul nostru.

Aveți toate motivele să vă înscrieți chiar acum!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *