Gura Humorului – destinație pentru oficialii Uniunii Europene

Gura Humorului – destinație pentru oficialii Uniunii Europene

4
289
0
vineri, 04 august 2017
gura humorului

Gura Humorului a fost vizitată vinerea aceasta de mai mulți oficiali ai Uniunii Europene, care au dorit să vadă cum s-au cheltuit fondurile alocate pentru această zonă.

Deși inițial oficialii au poposit la Consiliul Județean Suceava, aceștia veniseră cu temele făcute de acasă. Au ținut să vadă dacă banii oferiți zonei turistice din Gura Humorului au fost folosiți cu înțelepciune.

Marius Ursaciuc, edilul din orașul Gura Humorului, a declarat pentru Impact FM că a prezentat celor din Uniunea Europeana și avantajele noului proiect pe care îl gândește cu ai săi colegi din primărie. Proiectul se numește “Oaza” și ilustrează investirea mai multor milioane de euro în zona turistică a Bucovinei.

Ce le-a arătat primarul Marius Ursaciuc oficialilor din comisie, afli din materialul audio atașat:

Sunt multe motive pentru care trebuie să ajungi în Gura Humorului în acest sezon, printre care: Gura Humorului este unul din cele mai frumoase 30 de orașe din Europa, Complexul de Agrement Ariniș, mănăstirile din zonă, tiroliana de 156 de m peste râul Moldova, Parcul Escalada, evenimentele ce au loc și surpind pe cei care aleg ca destinație Gura Humorului. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *