Zumba Show la Gura Humorului

Zumba Show la Gura Humorului

2
176
0
joi, 31 august 2017
concursuri

Impact Fm iubește vara!

Impact FM a mutat ZONA DE DISTRACŢIE la Summer Radio Show 2017, în zonele de agrement din județele Iași și Suceava! Concursurile s-au  desfășurat la Gura Humorului, în Complexul de Agrement Ariniș, dar și în zona de agrement Ciric din Iași.  Neașteptat, dar la Gura Humorului, vremea a ținut cu turiștii!

Impact FM a fost alături de tine în fiecare sâmbătă și duminică, în intervalul orar 13.00-17.00, în ZONA DE DISTRACŢIE cu hit-uri, premii şi senzaţii de distracție!

Summer Radio Show – noua ZONĂ DE DISTRACŢIE din Iaşi și Bucovina! Un proiect susținut de TOORTITZI-Un altfel de snack turtiți de elefantul Manole, Angry Birds – biscuiții ALKA, Dietis – nutriție și sport și Ștefana– echipamente cu personalizare unică!

Proiectul Summer Radio Show s-a încheiat la Gura Humorului cu un show special ce a avut invitați BiaEnergia și DJ Kniolla.

 

 

BiaEnergia® este numele – feedback ( înregistrat OSIM ) pe care Beatrice Caniola l-a primit din partea cursanților săi, ca efect al stilului plin de energie și anduranță din cadrul sesiunilor de antrenament de tip High Impact.

Incă de acum 16 ani, BiaEnergia® avea să-și susțină orele de aerobic pe cel mai bun acompaniament muzical de tip High BPM de la acea dată, iar in prezent colaborează cu un Dj profesionist.

BiaEnergia® este unul dintre primii instructori de aerobic-fitness atestați cu documente recunoscute de stat din perioada 2001.

In prezent, deține:

  • experiență de 16 ani ca Group-Trainer in domeniul gimnasticii aerobice

  • atestat de specialitate in ramura sportivă Gimnastica Aerobica ( FEFS Iași, 2001 )

  • titlul universitar de Master in Fitness ( FEFS Iași, 2015 )

  • licență internatională in Zumba ( București, 2012 )

  • licență internatională in Zumba-Toning ( Olanda, 2016 )

  • certificat de trainer autorizat de Autoritatea Națională de Calificări, in domeniul formării și calificării profesionale a viitorilor instructori de aerobic-fitness.

  • titlul de antrenor în cadrul procesului de formare profesională a instructorilor de aerobic-fitness din cadrul AEROBIC FITNESS ACADEMY®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×