10 pizza au fost câștigate!

10 pizza au fost câștigate!

3
432
0
Monday, 11 December 2017
concursuri

Timp de un an, Dopo Poco a adus lună de lună câte 100 de premii, 100 de pizza, în fiecare zi de 10 a lunii, dar și transmisiuni LIVE din locația Take Away Dopo Poco din Iași.

La Impact FM, și ziua de 10 decembrie a fost o zi plină de surprize pentru clienții Dopo Poco! 9 ascultători de Impact, au fost premiati cu 10 pizza fiecare, la 10 ani de DOPO POCO!

 

 

 

 

 

Câștigătoare:

Nume

Prenume

Adresa

 

Timp de un deceniu, cel mai cunoscut home delivery din Iași, ți-a rămas fidel cu mâncăruri din produse proaspete, de la furnizori atent selecționați, la care se adaugă multă pasiune. În decursul anilor, toate au fost servite clienților la oferte promoționale, aceștia având un avantaj garantat.

Pe piața din Iași, Dopo Poco s-a remarcat datorită calității serviciilor și a profesionalismului cu care consumatorii au fost tratați de fiecare dată când au apelat la serviciile de catering. De asemenea, au fost deschise puncte și în Piatra Neamț, Brașov și Timișoara.

Echipa Dopo Poco este formată din oameni ce își iubesc meseria și pun suflet în tot ceea ce fac, oferind cumpărătorilor servicii de calitate, mereu adaptate la nevoile și dorințele lor. Eforturile constante oferă o  experienţă culinară unică, la cel mai bun raport între ceea ce primești și ceea ce plătești.

Diversitatea produselor este menită să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi! Meniul cuprinde zeci de sortimente de pizza, preparate din pui, salate, fast-food și platouri asezonate cu cele mai aromate sosuri. Pentru un sfârșit de masa dulce, poți comanda unul dintre cele mai delicioase deserturi Dopo Poco.

Sistem simplu de comandă și livrare a preparatelor (livrări la domiciliu + catering pentru evenimente), îți oferă o masă caldă în orice moment al zilei.

Detalii despre meniul Dopo Poco găsiți pe www.dopopoco.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania