a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
100 de premii pentru 100 de ani de România

100 de premii pentru 100 de ani de România

7
275
0
Thursday, 27 December 2018
publicmedia

Express Credit Amanet, cea mai mare rețea de profil din Moldova și a doua la nivel național, a sărbătorit 100 de ani de România oferind clienților 100 de premii în produse electronice. Campania care a ajuns la final,  a fost remarcată pozitiv de către clienți, dovadă stând nivelul ridicat de interacțiune în mediile sociale sau prezența crescută în agenții.

Parte a companiei globale de investiții HPS Investment Partners, LLC, cu sediul la New York și active de aproximativ 46 miliarde de dolari sub administrare, Express Credit Amanet desfășoară pe piața locală servicii profesioniste, în conformitate cu standardele internaționale ale acestei industrii.

Rețeaua de agenții aparținând Express Credit Amanet este prezentă pe piața ieșeană încă din 1999 și a crescut constant, pentru că a fost accesibilă și a știut să vină în întâmpinarea nevoilor celor care au apelat la serviciile ei. Într-o industrie în care profesionalismul angajaților, abordarea modernă, legalitatea și transparența afacerii sunt factori diferențiatori, organizația a știut să ridice standardele și să pună interesul clienților întotdeauna pe primul loc. Sloganul companiei ”Contează. Pe bani. Și pe noi.” este susținut prin împrumuturile cu garanție acordate simplu și rapid, cu minim de formalități.

În perioada 26.11.2018 – 21.12.2018 clienții Express Credit Amanet care au luat un împrumut cu garanție sau au cumpărat un produs din agenții au putut câștiga unul dintre cele 100 de premii în produse electronice. Tragerile la sorți au avut loc în fiecare zi și au fost transmise în direct pe pagina Facebook a companiei unde sunt afișați și câștigătorii.

Elementul inedit a fost faptul că, la ridicarea premiilor, clienților li s-a cerut să răspundă la câte o întrebare din istoria sau economia României ultimilor 100 de ani, întrebare prezentă pe talonul de participare. ”Am dorit astfel să transmitem un mesaj, și anume că suntem implicați în viața economică și socială a orașelor în care activăm. Sigur, ca orice companie comercială, urmărim să avem rezultate financiare pozitive, dar la fel de importante sunt pentru noi calitatea vieții oamenilor, nivelul lor cultural și social” a declarat dl. Laurențiu Miuț, director general al companiei.

Agențiile Express Credit Amanet respectă toate standardele de siguranță prevăzute pentru această industrie. În cele 31 de locații ale companiei clienții sunt primiți și tratați în mod profesionist, de către angajați bine instruiți. În cadrul agențiilor este expusă o gamă largă de produse oferite spre vânzare, precum bijuterii sau electronice, la prețuri cu adevărat avantajoase. Totodată, clienții au posibilitatea de a primi bani din țară sau străinătate prin intermediul Western Union.

”O instituție financiară non-bancară, serioasă și profesionistă, poate fi de mare ajutor pentru comunitatea pe care o deservește. Știm asta din experiența noastră de aproape 20 de ani și urmează să o demonstrăm și în continuare.” afirmă dl. Laurențiu Miuț.

Express Credit Amanet oferă clienților săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 31 de agenții din Iași, Vaslui, Hârlău, Botoșani, Suceava și Roman. Este cea mai mare rețea de profil de pe piața locală și a doua la nivel național. Compania are două direcții principale de activitate: acordarea de credite rapide, cu garanții, pe termen scurt și vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare. Express Credit Amanet respectă standardele internaționale de afaceri în industria din care face parte, având operațiuni 100% legale și transparente, prin angajați bine instruiți, în sedii moderne și accesibile, sub sloganul Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Și pe noi.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania