a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
250 de elevi din Câmpulung Moldovenesc riscă să nu mai meargă la școală

250 de elevi din Câmpulung Moldovenesc riscă să nu mai meargă la școală

1
319
0
Thursday, 18 May 2017
campulung

250 de elevi, majoritatea cu deficiențe, dar și 80 de angajați de la Şcoala Profesională Specială din Câmpulung Moldovenesc urmează să rămână pe drumuri, dacă autoritățile nu vor găsi o altă clădire în care școala să fie mutată.

Situația este cunoscută din 2014, dar nu a fost rezolvată nici până în prezent. Clădirea în care școala funcționează acum aparține unei firme aflate în insolvență și a fost scoasă la vânzare, pentru recuperarea datoriilor firmei.

Firma de insolvență ar fi de acord ca imobilul să fie cumpărat de Consiliul Județean (CJ) Suceava, de care aparține școala, dar oficialii județeni susțin că suma de 480 de mii de euro nu este disponibilă.

La Câmpulung Moldovenesc, s-au purtat zilele trecute discuții pentru găsirea altei clădiri, dar reprezentanții CJ Suceava spun că, deocamdată, nu sunt imobile disponibile.

Dacă școala va rămâne fără sediu, mulți dintre copiii care învață în ea vor rămâne acasă, pentru că părinții nu pot susține deplasarea lor la cea mai apropiată școală, cea de la Gura Humorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania