a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Câinele japonez

Câinele japonez

3
146
0
Tuesday, 25 April 2017
publicmedia

Cinepub .ro vine cu o surpriză foarte frumoasă pentru fanii platformei şi pentru amatorii de film românesc.

Este vorba despre “Câinele japonez” în regia lui Tudor Cristian Jurgiu film ce a fost selectat în anul 2013 pentru a reprezenta România în competiţia pentru Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute publicului larg sub titulatura de Premiile Oscar.

Este o bucurie să observăm în acest film şi nu numai că în materie de colaborări nu există nici o ruptură între generaţii şi un mare actor precum Victor Rebengiuc nu ezită să colaboreze înca o dată cu tânăra generaţie de regizori.

Se vorbeşte poate prea mult despre faptul că s-au produs schimbări de mentalitate în modul de a percepe regia de film uitând că la rândul lor Liviu Ciulei, Lucian Pintilie sau Mircea Danieliuc erau apreciaţi pentru inovaţiile aduse industriei cinematografice de la noi.

Alături de excepţionalul Victor Rebengiuc îl mai puteţi admira pe Şerban Pavlu într-un rol foarte bine realizat.

Povestea este una care poate nu va stârni curiozitate dar filmul este atât de bine realizat încât vă garantez că merită trecut peste acest fapt.

Este povestea unui batrân care aflat la amurgul vieţii se vede nevoit să-şi încheie socotelile cu viaţa dar refuză să îşi vândă pământul şi deşi inundaţiile i-au distrus casa acesta pare dornic să o ia de la capăt.

Aflăm că acesta şi-a pierdut de curând soţia şi urmează să primească o vizita îndelung aşteptată de la fiul emigrat în Japonia care acum lucrează pentru o firma de construcţii.

Despre cum un spirit întreprinzator nu îmbatraneşte niciodată şi despre familie şi comunicare este “Câinele japonez”.

Un film de neratat  care vă va face să reflectaţi poate, asupra propriei familii.

de Gabi del Pupo

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania