a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Despre Vatra Dornei cu Stelian Chiforescu

Despre Vatra Dornei cu Stelian Chiforescu

7
2825
2
Friday, 09 February 2018
stiri

Astăzi la Ulițele Orașului, Stelian Chiforescu,  prim-vicepreşedintele grupului Valvis Holding este invititatul Impact FM. Stelian Chiforescu va trece în revistă și proiectele care se vor implementa în Vatra Dornei.

Puteți să îi adresați întrebări pe office@impactfm.ro sau SMS la 0748 418 044. Emisiunea poate fi ascultată în Vatra Dornei pe frecvența 91.4 FM.

Uliţele oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele orașului, un talk –show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show ului Ulițele orașului, cu Dorin Moldovan.

 

Ascultă aici emisiunea din Vatra Dornei-91.4 FM

Play:

 

share

2 Comments

  1. Stancu Adrian says:

    Domnul Moldovan, m-ati facut sa rad cu filmele din Vatra Dornei. Nici ca puteati descrie mai bine. Iar invitatul dumneavoastra a pus cireasa de pe tort: filme SF. Sunt dornean, poate nu vor ramane la stadiul de filme.

  2. Daniel says:

    simpatic jurnalistul Moldovan. simpatic si amuzant. si eu am ras cu interviul acesta. si domnul Chiforescu m-a facut sa rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania