Raport activitate audio 2018-2019

Raport activitate audio 2018-2019

6
264
0
Monday, 22 July 2019
publicmedia

Povestea IMPACT FM a început cu un vis și un post de radio. Din 2003, cu un #impact regional.

La IMPACT FM, ne mândrim cu angajarea oamenilor care sunt dedicați și continuă să provoace piața de radio, în timp ce adoptă o cultură construită din creativitate, pasiune și brand personal.

Mai jos, câteva din ideile implementate în ultimele luni la IMPACT FM.

Pe 24 noiembrie 2018, IMPACT FM REGIONAL a sărbatorit 15 ani de radio si a oferit ascultatorilor de impact un maraton de premii si emisie: 15 weekend-uri in Bucovina si Neamt.

Cu această ocazie a lansat si ideea de transformare a postului de radio Impact într-un radio cu transmisiune regională ce face diferența între o acoperire de oraș și acoperirea de județ. IMPACT FM REGIONAL este singurul post de radio privat cu acoperire regională, singurul post de radio care prin expunere acoperă o mare parte din Regiunea Moldovei, cam să înțelegeți cât, închipuiți-vă că aveți o autostradă care pleacă din Iași, trece și pe la Neamț căci pe acolo se dorea autostrada, apoi se îndreaptă spre Suceava și de acolo spre zonele turistice Bucovina cu plecare spre Bistrița. Setați-vă frecvențele 88.4 FM cu plecare din Iași sau 107.2 FM cu plecare din Suceava.

Ascultători din regiunea Moldovei au participat la concursurile de IMPACT, la 15 ani și au plecat în zone turistice unde se recepționează IMPACT FM REGIONAL.

Ascultă aici o parte din câștigători:

IMPACT FM REGIONAL, a devenit din 2018 relevant pentru comunitățile de județ din Iasi, Suceava si Neamt.

Identificându-ne ca fiind un instrument puternic de promovare, decizia vine în ajutorul dezvoltării mediului de afaceri din întreaga regiune. IMPACT FM REGIONAL nu înseamnă doar o acoperire foarte bună, ci și programe concentrate pe audiență, cu un conținut de ajutor atât ascultătorilor, cât și companiilor din Regiunea Moldovei.

În luna decembrie 2018, IMPACT FM REGIONAL, lansează campania de conștientizare pentru sărbători de #impact.

Radio-ul a fost întotdeauna un mediu puternic de Call To Action. Studii online au constatat că radioul poate conduce navigarea prin marcă (direct pe site-ul unei mărci sau căutând o anumită marcă într-un motor de căutare, cu un procent de peste 52% si odata cu noul an, echipa de la Matinal, A!LIVE a lansat si proiectul Vizita cu Lucru.

Echipa matinal formata din Ioana Rata si George Impact FM Regional lucrează 6h/saptamana, în regim de voluntariat pentru afacerea ta în puncte stabilite de comun acord (ex. casierie, livrare, muncă de teren etc., desi cel mai mult au lucrat pe vanzari.
Proiectul se propune și ca un schimb de job-uri (opțional), astfel încât un angajat al companiei partenere are posibilitatea să facă 1 oră de emisie/săptămână (10 – 11) în perioada stabilită.

Expunere:
From inside → On air: Voluntarul Impact FM experimentează în mod real tipul de activitate al companiei și va face relatări live pe toate frecvențele radio din locațiile în care se află ”la serviciu”.

Weekend în Bucovina – un proiect ce oferă ascultătorilor de Impact un weekend în Bucovina. Concursul se desfășoară săptămânal, din anul 2015, in perioada februarie -decembrie.

Prima jumătate de an a adus o grilă cu muzică și brand audio destinat multicularității, ceea ce a contribuit și la creșterea numărului de ascultători din online, vorbitori de altă limbă.

”My name is Jarmo Havukunnas, I live in a small village called Veikkola, which belongs to the city of Kirkkonummi situating in Southern Finland in the neighborhood of Espoo and Helsinki, the capital of Finland. My hobbies include ice-hockey, astronomy, playing bass-guitar in a band and fishing!”

”Hello from Ioannina, Greece!”

”Good afternoon. I hope you all are doing great. This is Emmanuel from France! Nice music!”

“I`m ALIVE from UK!”

Ascultătorii folosesc radioul din motive emoționale, iar motivele pot fi declanșate de realizatorii de programe, de conținutul audio și campaniile lansate la IMPACT FM REGIONAL.

IMPACT FM REGIONAL creează în jurul brandului o legătură directă cu toate comunitățile din cele trei județe, dar și online, și are un istoric în ceea ce privește implicarea în aceste comunități prin prezența cu cele mai multe studio-uri fixe și mobile din zonă și cu cele mai multe transmisiuni live de la diferite evenimente ce au avut loc în Regiunea Moldovei.

IMPACT FM REGIONAL

*Iași Blvd. Carol I nr. 4 Clădirea Habitat et.3

*Suceava Iulius Mall Suceava, et.1

*Zona Turistică Bucovina – Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei

*Zona Turistică Neamț – Tg. Neamț

tel: 021 98 11

Sales radio: office@impactfm.ro

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania