a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
A lăsat cariera din Marea Britanie pentru funcția de deputat

A lăsat cariera din Marea Britanie pentru funcția de deputat

2
307
0
Friday, 03 March 2017
campulung

Un tânăr câmpulungean va renunța pentru o vreme la viața în Marea Britanie, pentru că trebuie să se ocupe acasă de o nouă carieră – cea de deputat.

Daniel Popescu, în vârstă de 35 de ani, este absolvent de Științe Juridice și a plecat din țară în Marea Britanie, cu mulți ani în urmă. A urcat treptele afirmării profesionale în țara vecină și a ajutat mii de concetățeni care aveau dificultăți în echivalarea studiilor.

Este în prezent manager în cadrul Departamentului de Cercetare al Centrului Naţional de Informare şi Recunoaştere Academică din Marea Britanie, a mai fost și expert în educaţie, în cadrul aceluiaşi Departament și tot el este fondatorul Reţelei Profesioniştilor Români din Străinătate (RPRS), prima platformă gratuită de informare a românilor din Diaspora. La alegerile parlamentare, de la finalul anului trecut, a candidat pentru Camera Deputaţilor din partea USR Diaspora.

Tânărul câmpulungean va ajunge însă deputat abia acum, după ce deputatul USR pentru Diaspora, Manuel Costescu, a anunţat oficial că se va retrage din această funcţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania