Ai nevoie de o escapadă? Best Western Bucovina oferă 6 sejururi pentru ascultătorii Impact FM

Ai nevoie de o escapadă? Best Western Bucovina oferă 6 sejururi pentru ascultătorii Impact FM

7
921
0
Tuesday, 17 October 2017
concursuri

Niciodată vacanțele nu sunt suficiente, iar noi înțelegem cel mai bine acest lucru. De aceea, Best Western Bucovina împreună cu Impact FM îți oferă 6 sejururi în Bucovina, în care singura ta grijă va fi să te relaxezi!

Da, ai înțeles bine! Următoarele 6 săptămâni singurul hotel de 4 stele din Gura Humorului îi va primi pe câștigătorii concursului Weekend în Bucovina.

Nimic mai simplu. Intri pe site-ul nostru la categoria Concursuri, completezi formularul de înscriere, asculți Impact FM, iar vineri pleci la munte, alături de o persoană dragă, și duminică seara te întorci acasă, sperăm noi, mai odihnit și cu amintiri plăcute!

Best Western Bucovina este singurul hotel din zonă care poartă prestigiul unui lanț hotelier internațional de renume. Situat la km 0 al orașului Gura Humorului, hotelul promite să îți ofere o experiență desăvârșită, cu servicii impecabile, atmosferă senină, chipuri zâmbitoare și brațe deschise. Hotelul este dotat cu cele mai primitoare camere de unde se vede tot orașul, cu un restaurant care îți va oferi o experiență culinară inedită și cel mai nou concept de spa. Departe de casă, la Best Western Bucovina te vei simți mai bine!

Înscrie-te aici:

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

Vino să respiri, să zâmbești, să te reîncarci cu viață, să trăiești.

        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com