Alege radio! Radio IMPACT al SC IMPACT FM SRL

Alege radio! Radio IMPACT al SC IMPACT FM SRL

2
218
0
joi, 11 ianuarie 2018
publicmedia

Alege radio! Radio Impact FM al SC IMPACT FM SRL, din 2003.

Credem că radioul local are un rol important. Credem că atunci când se creeaza un mix cu finanțarea potrivită din partea clientilor locali, cu oamenii potriviți și cu proiectele  potrivite, un radio local poate ajuta la schimbarea vieții ascultătorilor și poate avea un impact real și durabil asupra zonei pe care o deservește. 2018! #ILoveRadio

5 motive pentru care să alegi Impact FM:

1. ImpactFM.ro ajunge la consumatorul final prin mesajul repetat ca o piesă nouă, cu alte cuvinte celor implicați în campanii (clienți, realizatori de programe ImpactFM.ro) le ”plâng” urechile când aud reclama, dar ascultătorii abia se învață cu ea. Strategia de promovare ImpactFM.ro pentru client este un mix ”clock” adaptat în funcție de comportamentul de achziționare produse și servicii ale ascultătorilor din zona Moldovei.

2. ImpactFM.ro este un mediu mobil adevărat. Peste 150 transmisiuni live din diferite locații ce au avut loc în perioada 2016-2017, premii lunare 100 de pizza/zi de la Dopo Poco, laptop-uri si tablete de la Express Credit Amanet, Weekend-uri in Bucovina all inclusive de la partenerii nostri din zonele Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, premii saptamanale de la Petru, premii sezoniere de la Plafaria, La Bacanie, brand-uri nationale care au sustinut proiectele radio ca Fagaras, Toortitzi, companii precum  KANDIA ROMANIA, GAITANO COMPANY SUCEAVA, BOROMIR PROD BUZAU, PREFERA FOODS  SA ALBA, PAMBAC  SA  BACAU , MIG ROM EST IASI, ALKA …toate ne recomandă. În mașină, la serviciu și la joacă, radio există … companionul și forța de publicitate pe care clienții le iau cu ei oriunde merg și ”oriunde” au posibilitatea să întâlnească live echipa ImpactFM.ro.

ImpactFM.ro răspunde pozitiv la orice provocare a clienților pentru că echipa ImpactFM.ro este creativă, informată, cunoaște noile tehnologii și mai important are experiența implementării unui mesaj prin radio care pleacă de la client și trebuie să ajungă la consumatorul final…și e adevărat că acest lucru nu-l poate face orice echipă de radio, din n motive pe care le vom vorbi doar cu clienții.

3. Echipa ImpactFM.ro este  flexibilă și concentrată pe audiență și comunitate.

Posturi de radio locale au ales doar comunitatea, uitând de audiența care poate crea spectacolul publicitar. Un invitat speriat de microfon și un interviu ”plastic” cu întrebări și răspunsuri generale, nu va crea niciodată audiență. De fapt este o boală care distruge ideea de radio: interviul publicitar cu implementare defectuoasă.

4.Formatul de radio ImpactFM.ro ajută orice idee de campanie. ImpactFM.ro este un radio care lucrează cu ”materialul” clientului și ajută clientul, de aceea încurajăm clienții să vină cu orice provocare care ne-ar putea solicita din punct de vedere tehnic. Sunt radio-uri locale care se laudă cu aparatura de ultimă generație, echipa ImpactFM.ro știe să o folosească pentru că orice aparatură are ”secretele” ei, iar școala de radio și creativitatea de implementare ale unor campanii, nu mai sunt demult ”secrete” pentru echipa ImpactFM.ro.

5. ImpactFM.ro transmite clienților că orice campanie radio este o muncă de echipă. Departamentul nostru special de marketing radio are pentru orice campanie ”mistery”, acele persoane din partea ImpactFM.ro care urmăresc implementarea campaniilor și pot ajuta în orice clipă bunul mers al campaniilor. Dacă o campanie nu are rezultate în lunile de desfășurare, departamentul de marketing radio poate pune la dispoziția clienților răspunsurile la toate întrebările legate de acea campanie.

Semnat ImpactFM.ro

  • Iași – Copou, B-dul Carol I, nr.4, et.3, cam.310 – 0723224416
  • Suceava – Iulius Mall Suceava, et.1, – 0742383518
  • Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei
  • contact marketing@impactfm.ro  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com