a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Alege să trăiești sănătos și participă la concurs!

Alege să trăiești sănătos și participă la concurs!

4
591
1
Thursday, 15 June 2017
concursuri

Alege să trăiești sănătos cu produsele Plafaria!

Din 15 iunie începe Summer Radio Show și este unul din motivele pentru care toate premiile și informațiile Impact FM sunt dedicate anotimpului de vară 2017! E acel moment în care trebuie să ai grijă și de sănătatea ta, de un organism pe care l-ai muncit zi de zi!

Plafaria este pentru sănătatea copiilor, părinților și bunicilor.

Premiul din această zi  este un borcan cu 250g MIERE MANUKA 100% originală, produsă și ambalată în NOUA ZEELANDA de către MANUKA DOCTOR.

Mierea MANUKA DOCTOR este printre puținele branduri de miere MANUKA cu CERTIFICAT de ORIGINE, care atestă faptul că mierea provine din NOUA ZEELANDA.
Mai mult decât atât, concetrația ANTIMICROBIANĂ a mierei MANUKA DOCTOR a fost TESTATĂ și CERTIFCATĂ de laboratoare independente, atât din Noua Zeelanda, cât și din Europa.
Mierea Manuka este eficientă în ameliorarea unei game largi de probleme de sănătate precum: Imunitate scazută, probleme ale sistemului digestiv, afecțiuni bacteriene, infecții cu stafilococi( inclsuiv auriu) și bacterii Helicobacter Pylori, probleme ale pielii și gurii sau tratamente cosmetice.

 

 

Dă like paginii de Facebook Plafaria AICI , înscrie-te acum la concurs și vei fi sunat pe 15 iunie 2017 de realizatorii de programe din Summer Radio Show!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

Plafaria este lider pe piața produselor naturiste și BIO din Iași, fiind cea mai mare rețea de magazine naturiste dedicate ieșenilor.

PLAFARIA: este mereu aceeași,  are mereu prețuri de producător,  de aproape 15 ani, în toate cele 10 magazine bio naturiste PLAFARIA .
PLAFARIA este o afacere locală, începută de o absolventă a FEAA Iași, are 100% angajați ieșeni, iar tot ceea ce face, se intoarce, se vede, rămâne  în orașul IAȘI.

Magazinele bio naturiste PLAFARIA sunt printre puținele magazine de profil unde angajații  sunt oricând și consultanții de care aveți nevoie în recomandarea produselor.

One Comment

  1. Ipate Alina says:

    Plafaria-produse bio!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania