Aliatul sau dragostea care ucide

Aliatul sau dragostea care ucide

2
198
0
Wednesday, 14 December 2016
publicmedia

Chiar dacă în viaţa personală trece prin momente grele, Brad Pitt nu poate sta departe de marele ecran. De această dată revine la subiectul care l-a adus aproape de Angelina Jolie, de care s-a îndragostit în timpul filmărilor la “Mr and Ms Smith” şi anume spionajul. În „Aliatul” el joacă un spion englez care în timpul unei acţiuni  de asasinare a unui oficial neamţ se îndragosteşte de colega lui de misiune interpretată de Marion Cotillard. Acţiunea se complică după nunta celor doi când personajul interpretat de Pitt află că ea lucrează de fapt pentru serviciile germane şi că în tot acest timp a fost “în pat cu duşmanul”. Primind ordin să o elimine, el se află în faţa celei mai grele alegeri pe care o poate face un agent: aceea dintre dragoste şi datorie. Se hotărăşte să demonstreze nevinovăţia soţiei lui şi trebuie bineînţeles să vedeţi filmul pentru a afla deznodămăntul acestei poveşti bazată pe fapte reale după cum ne informează regizorul filmului Robert Zemeckis cunoscut nouă pentru Forest Gump.

Dacă vă era dor de cei doi mari actori de Marion Cotillard, pe care sigur o veţi recunoaşte din “ La vie en rose” unde o interpretează pe extraordinara Edith Piaf, ori din Inception și de Brad Pitt care nu mai are nevoie de nici o prezentare mergeți să vedeți Aliatul. O poveste despre cel mai dificil conflict interior al unui om care ameninţat cu spânzurătoarea de către superiorii din servicii luptă totuşi pentru a-şi salva soţia.

Dacă vă plac poveştile cu spioni şi comploturi din timpul celui de-al doilea război mondial, dacă vă era dor de costume elegante Aliatul este alegerea perfectă.

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania