a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Ambasadorul Chinei, în vizită la Suceava

Ambasadorul Chinei, în vizită la Suceava

10
202
0
Tuesday, 13 August 2019
suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit vizita Excelenței Sale doamna Jiang Yu, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România, care efectuează o vizită oficială în județul Suceava.

La debutul întâlnirii, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a prezentat potențial turistic și investițional al județului Suceava.

În cadrul discuțiilor au fost formulate o serie de propuneri concrete care să contribuie la dezvoltarea relațiilor dintre județul Suceava și regiuni din China, pe mai multe domenii de interes: turism, agricultură și educație.

În ceea ce privește agricultura, se are în vedere ca producători din județul Suceava să exporte produse bio în China: produse alimentare din lapte și din fructe de pădure, miere de albine.

Un domeniu deosebit de interesant pentru delegația chineză a fost turismul. Se dorește creșterea semnificativă a numărului de turiști care să viziteze Bucovina și județul Suceava. Aici se are în vedere punerea în valoare a oportunității pe care o reprezintă existența aeroportului sucevean. Pe modelul folosit de China pentru a promova Croația ca destinație turistică, județul Suceava va fi vizitat de o delegație cu responsabili în turism, de la agenții de turism și din presă, urmând a se face și un film de promovare pentru atragerea turiștilor chinezi.

După ce a fost subliniată importanța monumentelor UNESCO în dezvoltarea turismului în Bucovina, discuția s-a axat pe turismul montan și de agrement, cu aprecieri privind peisajele și pârtiile de schi din județul Suceava.

În acest context, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost invitat să participe, în luna septembrie a.c., în China, la Conferința Alianței Internaționale a Turismului Montan.

De asemenea. urmează ca. în fiecare an. un student sucevean să beneficieze de o bursă pentru a studia în China, în domeniul turismului.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania