Categories
concursuri publicmedia

Amintiri fericite!

Dacă doriţi să surprindeţi pe cineva apropiat, aveţi o soluţie memorabilă de a dărui cu adevărat amintiri fericite!
O experienţă de neuitat puteţi câştiga în perioada 7 decembrie -14 decembrie de la Studio Foto – Paul Padurariu şi Impact FM!

O  sesiune foto profesională prin care să obţineţi amintiri de sezon!

Folosind un decor specific lunii decembrie,  Studio Foto – Paul Padurariu şi Impact FM vă oferă ca premiu, prin tragere la sorţi:

30 minute şedinţă, 30 fotografii editate şi  minialbum fotocarte!

smile1

Înscrie-te acum la concursul care îţi va aduce amintiri din decembrie 2016 şi participă la tragerea la sorţi de pe 15 decembrie, din programul Matinal cu Anca Creţu, Andrei Ciobanu şi George Marici!

Câştigător Impact FM : Manuela Scurtu 

Carte de vizită Paul Pădurariu: 

“Din pasiune, pictez cu lumina. Fotografia a fost dragoste la primele cadre. Şi ca orice dragoste adevarată, ea creşte cu fiecare moment pe care îl imortalizez. Despre mine, spun că sunt un norocos care are şansa să vadă atât de des zâmbete, lacrimi de fericire şi poveşti de dragoste. Visul meu este să pot îndeplini dorinţa tuturor celor care mi-au spus „Aş vrea ca momentul acesta să dureze pentru totdeauna”.

Cu dragoste de oameni si pasiune pentru viaţă

Paul Pădurariu”

 

 

2 replies on “Amintiri fericite!”

Un om minunat care prin felul lui de a fi si prin ceea ce face imortalizeaza frumusetea omului, frumusetea momentului intr-un mod aparte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.