Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu s-a nascut in Murgeni. Pasiunea pentru presa a decoperit-o in clasa a 9-a, atunci cand a fost selectat in echipa de radio a liceului Marcel Guguianu Zorleni. Continuand sa se ocupe alaturi de colegii sai de acest radio, Andrei a obtinut un post de realizator programe la MediaTV Barlad, prezentand emisiunea Ritmul Adolescentilor. Ceva mai tarziu, Andrei s-a indreptat spre o alta televiziune, mergand cu proiectul Apogeu Adolescentin la Est1TV, de data aceasta moderatorul o avea alaturi pe coprezentatoarea Alexandra Paduraru, impreuna prezentau emisiunea Apogeu Adolescentin.

De-a lungul timpului Andrei a prezentat diferite evenimente, lansari de carte, baluri, serbari ale toamnei dar si diferite evenimente sarbatori ale comunelor din jurul orasului Barlad.

Dupa liceu, acesta s-a indreptat spre specializarea de Jurnalism a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. A lucrat timp de aproximativ trei ani la Nord Est FM ca prezentator de stiri și redactor.

Ulterior acesta a lucrat ca reporter si prezentator de stiri la Apollonia Tv. De-a lungul timpului jurnalistul a realizat programe la Radio Vipp alaturi de Mihai Benea si Alexandra Paduraru. Putin mai tarziu s-a ocupat in Bucuresti pentru o scurta perioada de matinalul Radio Vocea Sperantei.

In prezent, Andrei Ciobanu performeaza in echipa retelei Impact FM unde prezinta stiri cu mult entuziasm si realizeaza o emisiune asteptata cu mult interes de catre toti cei preocupati de actualitate.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com