a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
60 de bătrâni au fost evacuaţi dintr-un azil din Vama, după ce a luat foc acoperişul clădirii

60 de bătrâni au fost evacuaţi dintr-un azil din Vama, după ce a luat foc acoperişul clădirii

4
558
0
Tuesday, 08 January 2019
campulung
60 de bătrâni au fost evacuaţi dintr-un azil din comuna suceveană Vama de pompierii de la ISU Suceava, după ce flăcările au cuprins acoperişul clădirii.
La nivelul ISU Suceava a fost instituit Planul Roşu de Intervenţie. Peste 70 de pompieri au ajuns la faţa locului cu 6 autospeciale de stingere si 9 echipaje medicale de prim-ajutor.
Focul a mistuit 500 de metri pătraţi din acoperişul clădirii iar pompierii au acţionat prompt pentru ca acesta să nu se extindă la restul imobilului.
Căminul de bătrâni din comuna suceveană Vama a luat foc în data de 8 ianuarie 2019, în jurul orei 9:30. În centrul rezidențial pentru persoane vârstnice se aflau 60 de bătrâni, dintre care o parte nu se puteau deplasa singuri.  Cei 60 de bătrâni au fost transferaţi la un alt azil din localitate.
Incendiul a pornit de la coșul de fum și s-a extins rapid la acoperis. În imediata apropiere se află Casa Memoriala “Iorgu G. Toma” si o gradiniţă de copii. Nu au fost persoane rănite şi nici expuse la fum, au anunţăt responsabilii ISU Suceava.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania