Assasin’s Creed

Assasin’s Creed

Like
213
0
Wednesday, 01 February 2017
publicmedia

 

Fanii jocurilor pe calculator şi în special fanii Assasin’s Creed se vor bucura să afle că pot viziona un film realizat după povestea din joc.

Este vorba despre o istorie a violenţei şi un lucru interesant la acest scenariu este că avansează o teorie foarte interesantă şi anume că suntem predestinaţi la violenţă în funcţie de acţiunile din trecut ale strămoşilor noştri.

Personajul principal Callum Lynch interpretat de Michael Fasbender este salvat de  organizaţia Abstergo Industries al carei sediu este un centru secret în scopul efectuarii unui experiment.

El trebuie să se întoarcă în trecut pentru a afla un secret important pentru societatea actuală.

Acesta era condamnat la moarte pentru săvârşirea unei crime dar execuţia este trucată pentru că ADN-ul său îl leagă de Aguilar de Nerha, un important personaj din istorie care trebuie să apere un tânăr moştenitor făcând parte din organizaţia Asasinilor.

Deşi se pare că filmele făcute după scenariul jocurilor pe calculator nu se bucură de multe aprecieri sunt sigură că scenele de acţiune, distribuţia formată din Michael Fasbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons şi Charlotte Rampling precum şi efectele speciale grandioase îi vor aduce pe tineri în sala de cinematograf.

Poate reprezenta o invitaţie la studierea trecutului care este plin de poveşti fascinante deşi este mai apropiat ca scenariu de un roman de Dan Brown.

Pentru o seară relaxantă vă invit să vă delecţati cu Assasin’s Creed.

de Gabi del Pupo

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania