a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Bazarul Suceava se deschide la sfârșitul lunii

Bazarul Suceava se deschide la sfârșitul lunii

12
141
0
Thursday, 28 May 2020
suceava

Bazarul Sucevei, cel mai mare complex comercial din oraş se redeschide la sfârșitul lunii mai, după 2 luni şi jumătate de suspendare a activităţii. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, anunță că Complexul Comercial Bazar se redeschide din 30 mai 2020, potrivit deciziei Comitetului Local pentru Situații de Urgență Suceava. Decizia a fost luată de către Comitetul Local Pentru Situații de Urgență, întrunit la solicitarea primarului Ion Lungu, care a venit cu această propunere după ce a purtat mai multe discuții cu reprezentanții comercianților din Bazar, dar și cu Poliția Locală și reprezentanții Administrației Piețelor și Bazarului.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, declară că reluarea activităţii Bazarului este condiţionată de impunerea unor măsuri stricte de siguranţă publică, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

“Este o decizie greu de luat, facem tot ce este posibil să respectăm legea ca nu care cumva să ne trezim cu un focar de coronavirus în Bazar. Au venit la mine o parte dintre reprezentanții comercianților din Bazar, care mi-au spus că de două luni și jumătate nu au câștigat niciun ban, nu au din ce trăi. Nici la primărie situația nu este roz, sperăm să se mai încaseze taxe și impozite până la 30 iunie, când expiră termenul de prelungire a facilităților fiscale acordate, îi înțelegem și trebuie să le dăm o șansă și acelor oameni să câștige o bucată de pâine”, explică Ion Lungu decizia de a convoca Comitetul Local Pentru Situații de Urgență.

Totodată, Ion Lungu anunţă că decizia de reluare a activităţilor comerciale din Bazar nu include restaurantele sau barurile, din perimetru. “Rămân închise restaurantele și barurile din Bazar, doar acolo unde se poate face servirea la fereastră, cu masa la pachet, se poate da autorizare pentru funcționare. Vom fi foarte fermi în perioada următoare cu tot ce se întâmplă în Bazar”, mai spune edilul sucevean.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania