Bilanțul activității deputatului Maricela Cobuz

Bilanțul activității deputatului Maricela Cobuz

1
276
0
Thursday, 06 July 2017
suceava

Deputatul social-democrat de Suceava Maricela Cobuz a făcut bilanțul activității sale, după prima sesiune, ca parlamentar.

Deputatul sucevean, medic de profesie și membru al Comisiei pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților, a inițiat 15 propuneri legislative, din care una a fost promulgată ca Lege – proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Deputatul Maricela Cobuz a adresat două interpelări ministrului Sănătății și, până în prezent, 13 luări de cuvânt, în ședința de plen a Camerei Deputaților. A susținut 11 declarații politice și pe site-ul oficial al Camerei Deputaților și are 11 comunicate de presă.

Pe lângă activitatea parlamentară, deputatul a inițiat mai multe activități, pentru copiii cu dizabilități și cei aflați în Centrele de Plasament de tip familial din Suceava.

Parlamentarul sucevean a mai precizat într-un comunicat că „a fi deputat și reprezentant în Parlamentul României este o onoare venită din partea electoratului dar reprezintă și foarte multe responsabilități față de cei care au votat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania