Premieră politică: Birou parlamentar online, deschis de deputatul Daniel Popescu

Premieră politică: Birou parlamentar online, deschis de deputatul Daniel Popescu

3
223
0
Monday, 28 January 2019
campulung
Deputatul USR pentru diaspora, Daniel Popescu, și-a deschis birou parlamentar online, o premieră în politica românească. Prin intermediul cabinetului virtual, deputatul USR va acorda audiențe și va răspunde într-un timp foarte scurt la solicitarile alegătorilor. 
“Ideea a pornit de la constatarea că există nenumărate obstacole în calea interacțiunii directe dintre parlamentari și cetățeni și de la faptul că platformele de comunicare online reprezintă cea mai răspândită și mai practică soluție pentru o comunicare rapidă și eficientă”, declară deputatul USR. 
Cei interesați să intre în dialog cu deputatul Daniel Popescu pot solicita o audiență prin completarea unui formular online. În decurs de cel mult trei zile, vor primi prin e-mail un răspuns cu o propunere referitoare la data și ora la care se va putea desfășura audiența, iar ulterior este stabilită, de comun acord, platforma cea mai potrivita de comunicare online: Skype, Facebook, Messenger sau WhatsApp. 
Deputatul USR pentru diaspora, Daniel Popescu, mai spune că “biroul parlamentar virtual nu înlocuiește activitatea din cabinetele parlamentare aflate în teritoriu, cetățenii pot solicita oricând prin intermediul aceluiași formular online sau prin telefon o audiență la unul dintre birourile parlamentare fixe din București, Suceava și, de curând, Câmpulung Moldovenesc”. 

[Audio] Daniel Popescu, deputat USR pentru diaspora:

Comments are closed.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania