a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Blue Gifts te premiază pe frecvențele Impact FM

Blue Gifts te premiază pe frecvențele Impact FM

6
430
0
Wednesday, 23 November 2016
concursuri

cana-termica-cu-sistem-de-fixare-fixmugCel mai mare magazin de cadouri din Iași, Blue Gifts, te premiază în fiecare dimineață pe frecvențele Impact FM.

De luni până vineri, după ora 9.00, la Good Morning se organizează concursul care îți poate aduce un termos, perfect pentru zilele reci de iarnă care vor urma, sau un infuzor.

Tot ce trebuie să faci este să asculți emisiunea de dimineață de pe Impact FM și să răspunzi la cea mai simplă  întrebare: Unde sunt amplasate sediile Blue Gifts?

Dacă ești atent, pe parcursul emisiunii, matinalii îți vor oferi răspunsul corect, iar tu trebuie doar să intri în legătură cu ei și să îți ridici premiul. Numărul de telefon la care răspund este 0219811.

Blue Gifts este magazinul unde găsești mereu cadourile perfecte pentru cei dragi, pentru șef, pentru doctorul sau profesorul tău.

Poți alege dintr-o gamă foarte largă de produse inedite, care vor face ca darul tău sa fie unul special.

blue-giftsUn creion cu mină interminabilă, un pix cu ștampilă fără tușieră, un breloc ingenios sau un accesoriu pentru birou poate să ofere unui cadou titlul de cel mai bun.

De asemenea, aici poți găsi papetărie inteligentă, home & deco, accesorii fashion, machete mașini de epocă, jucării educative sau produse pentru drumeție.

Cu ocazia Crăciunului, pentru tine a fost pregătită o colecție specială perfectă de pus sub brad, colecție care va face cumpărăturile de sărbători o adevărate plăcere.

Cu Blue Gifts îți poți mulțumi chiar și cei mai pretențioși prieteni.

Showroom-urile se află în Palas Mall, pe baza pasarelei spre zona Foodcourt, și pe Splai Bahlui Mal Stang nr. 37, bl, b1, parter.

Îi poți găsi și pe facebook cu numele Blue Gifts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania