Bronz de primavara

Bronz de primavara

9
536
0
Tuesday, 06 March 2018
concursuri

Vrei să începi primăvara cu un bronz natural și să intri în forme? Body Line este răspunsul la întrebarea ta!

Un aspect tonic, tineresc, așa cum este redat de bronz, reprezintă pentru mulți un factor esențial pentru a avea succes.

Astfel Centru Solar Body Line vine la pachet cu aparate profesionale ce oferă o bronzare cu efecte terapeutice, precum și absorbția vitaminei D3 în oganism.

La Centrele Solare Body Line puteți găsi cele mai bune creme hidratante, teste de piele, dezinfectantul recunoscut la nivel mondial, Tegee SOl – soluție folosită pentru aeronavele Boeing, și adaptarea solarelor la ultimile descoperiri, pentru o îmbunătățire continue a calității.

Impact FM îți oferă șansa să câștigi un premiu de la Body Line! Un voucher cu trei ședințe la solar! Și asta nu e tot! Mai avem un premiu și la fitness Body Line!

Body Line Gym a fost înființată din dorința de a lucra cu oameni, de a-i face să înțeleagă beneficiile sportului, de a vedea bucuria și satisfacția după terminarea fiecărui antrenament.  Body Line Gym oferă o gamă vastă de activități din domeniul sportului precum: FITNESS, BODY PUMP, CARDIO.

Este o sală ce are o suprafață de 600 mp, dedicați în întregime pregătirii dumneavoastre fizice și este dotată cu aparate de ultimă generație.

În acestă lună, pe data de 8 martie 2018, Body Line Gym oferă drept cadou ascultătorilor prin intermediul concursului realizat de Impact FM un abonament nelimitat la fitness pe o perioadă de o lună de zile.

Primăvara aceasta modelează-ți corpul la Body Line Gym!

O primăvară frumoasă!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania