Bucovina “a rupt“ gura targului de turism de la Londra

Bucovina “a rupt“ gura targului de turism de la Londra

4
159
0
Friday, 09 November 2018
stiri

World Travel Market este un eveniment dedicat profesioniştilor din turism din întreaga lume, desfăşurat în perioada 5 – 7 noiembrie, la Londra.

Bucovina participa pentru prima data la acest eveniment, cu un desk personalizat, in cadrul standului Romaniei. Delegatia Consiliului Judetean Suceava este formata din 5 persoane(3 dintre ele lucrand in cadrul Serviciului turism CNIPT Suceava), si este condusa de domnul vicepresedinte Consiliul Judetean Suceava, Gheorghe Nita. Din delegatie face parte si singurul mester popular invitat in cadrul standului Romaniei, domnul Florin Bejinari, ce propune vizitatorilor demonstratii de pictura pe sticla si pictura naiva. 

Gheorghe Nita, interviu de matinal IMPACT FM ROMANIA

Spaţiul destinat promovării României a fost închiriat de minister, standul a fost realizat direct de organizatorul londonez al târgului şi se întinde pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi destinaţi întâlnirilor business-to-business între operatorii români şi cei străini interesaţi de ţara noastră.

Ministerul Turismului vine în întâmpinarea celor prezenţi la târg cu prezentări video, respectiv clipuri de promovare care rulează pe două ecrane de mari dimensiuni amplasate în cadrul standului. Tradiţiile româneşti sunt puse în valoare de un pictor din Bucovina care prezintă publicului creaţii de artă populară. Vizitatorii sunt invitaţi să vizioneze filme în care vor regasi Bucovina. De asemenea, în cadrul standului Ministerului, cei care doresc pot avea parte de o experienţă inedită, călătoria virtuală prin România cu ajutorul ochelarilor VR.

 

share

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania