Cadre Unice

Cadre Unice

7
352
0
Tuesday, 06 March 2018
concursuri

Dedicat și creativ, Paul Pădurariu surprinde prin obiectivul aparatului său cadre speciale cu și despre oameni în fotografii de excepție.

Prezent trup și suflet la fiecare ședință foto își dorește ca dincolo de cadrele frumoase, de culorile vii sau ipostazele perfect creionate, să imortalizeze emoțiile din sufletele oamenilor.

Pentru 8 martie 2018, Paul Pădurariu și Impact FM pregătesc cadou pentru ascultătoarele postului nostru de radio o ședință foto de portret în valoare de 350 RON, neincluzând make-up și hairstyle.  Zece fotografii atent selectate și editate vor fi livrate în format digital la rezoluție mare și print 10*15 cm.  Ședința foto durează între 30 și 60 de minute.

Studio Paul Pădurariu vă așteaptă cu drag la ședința foto!

Participă acum la concurs!

Nu uita să mergi la expoziția de fotografie Paul Padurariu-„Secrete”

 

„Secrete” – a treia expoziție marca Paul Pădurariu ce va surprinde Veneția în carnaval devine deja o tradiție pentru publicul ieșean. În deschiderea vernisajului, invitatul special Profesor Conferențiar Universitar Doctor Cristian Ungureanu va povesti despre lucrările expuse.

Pe lângă ceea ce va povesti domnul Cristian Ungureanu de a cărui prezență mă simt onorat, vor fi și momentele muzicale – concert de pian și vioară, dar și două costume venețiene. De asemenea, vă așteaptă foarte multe surprize pe care aștept să le descoperiți în cadrul vernisajului.

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu vine cu o viziune împrospătată, cu imagini ce diferă de tot ce s-a văzut până acum, cu măști și contexte surprinse diferit, doar din carnavalul din 2018.

M-am îndrăgostit de Veneția, de Veneția în carnaval, la început ca turist și apoi ca fotograf. Am descoperit acolo o simbioză de măști și pasiune pentru acestea, o comunitate de fotografi din întreaga lume ce investesc timp și bani pentru a transmite mai apoi oamenilor frumusețea surprinsă acolo. Impresionantele costume împreună cu mișcările grațioase ale modelelor transformă Veneția într-un tărâm de basm.

Cu lumină, într-o secundă noi vibrații se aștern pe canvas. Oprite-n timp, secretele dănțuiesc. Indrăzniți să le descoperiți magia la expoziția de fotografie „Secrete”.

Intrarea liberă.

Locatie: Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaş

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania