a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Călugăr de la Mănăstirea Putna, infectat cu Covid-19, transportat în stare gravă la București

Călugăr de la Mănăstirea Putna, infectat cu Covid-19, transportat în stare gravă la București

11
241
0
Thursday, 07 May 2020
suceava

Alertă la Putna, după ce un călugăr de la Mănăstirea Putna, internat initial, în data de 2 mai a.c., în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, confirmat ulterior cu infecție cu noul coronavirus, a fost transferat cu elicopterul, în data de 5 mai a.c., la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, pentru o eventuală terapie cu plasmă convalescentă.

Călugărul, în vărstă de 52 de ani, este intubat la Terapie Intensivă și este în starea foarte gravă. Prognosticul medicilor este rezervat, dată fiind starea critică a pacientului. Nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care acesta s-a îmbolnăvit. Tot la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București este și arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Pimen, din 24 aprilie.

Direcția de Sănătate Publică Suceava a fost anunțată abia după 24 de ore că respectivul călugăr de la Mănăstirea Putna este infectat cu coronavirus și a demarat ieri, 6 martie a.c., o anchetă epidemiologică pentru a stabili dacă mai sunt și alte persoane infectate.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania