Campania “Fii si tu Mos Craciun” a ajuns la final. Iata ultimii castigatori!

Campania “Fii si tu Mos Craciun” a ajuns la final. Iata ultimii castigatori!

3
286
0
vineri, 22 decembrie 2017
publicmedia

Campania “Fii și tu Moș Crăciun” a adunat foarte multe povești emoționante despre copiii, cu care soarta a fost mai puțin generoasă.

Parteneri de nădeje în a umple sacul lui Moș Crăciun au fost cei de la Express Credit Amanet .

Joi, 20 decembrie, laptopul a ajuns la o fetiță din comuna Probota, județul Iași. Învață foarte bine, însă la fel ca în multe cazuri-viața micuței este înconjurată de sărăcie:

Din sacul lui Moș Crăciun, o tabletă va ajunge și la două fetițe, nepoate a unchiului Vatamanu Ștefan:

” Învață foarte bine, însă familia lor este săracă și părinții nu își pot permite nici măcar o tabletă. Cele două nepoate se vor bucura de un astfel de premiu. Vă mulțumim din suflet “, ne-a spus Vatamanu Ștefan.

 

 

Ultima zi din povestea pe care IMPACT FM a lansat-o împreună cu partenerii de la Express  Credit Amanet  a încununat exploziile de fericire pe care le-au avut fericiții câștigători  în cadrul campaniei “Fii și tu Moș Crăciun”. Asculta la cine a ajuns ultimul laptop:

 

Vă imaginați cum ar fi dacă locuința voastră ar fi cuprinsă de flăcări, și astfel să rămâneți pe drumuri? Ei bine, familia Nedelcu a trecut printr-o astfel de tragedie și a avut puterea să o ia de la capăt. Doamna Adriana a fost extrem de emoționată la auzul veștii că, cei doi copii ai familiei vor primi o tabletă:

Mulțumim tuturor ascultătorilor, care ne-au scris pe site-ul nostru!

Le mulțumim, de asemenea și ambasadorilor de fapte bune de la Express Credit Amanet, care au făcut posibilă campania “Fii și tu Moș Crăciun!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com