a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
CASA CU PRIDVOR oferă experiențe culinare deosebite într-un decor de poveste!

CASA CU PRIDVOR oferă experiențe culinare deosebite într-un decor de poveste!

9
266
0
Tuesday, 09 July 2019
gura humorului

Localizat în inima orașului Gura Humorului, în cadrul hotelului Best Western Bucovina, restaurantul vă pune la dispoziție un meniu unic și variat, alcătuit din preparate alese, cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Ideal pentru o atmosferă de vis între prieteni, sau în familie, ori chiar pentru un eveniment important, localul vă stă la dispoziție și vă întâmpină cu profesionalism.

La Casa cu Pridvor, gastronomia se împletește armonios cu tradiția și istoria locală, creând delicii pline de savoare, cum numai în frumoasa Bucovină găsiți.

Aici, puteți încerca cele mai bune sărmăluțe coapte în vas de lut sau vă puteți delecta cu o porție zdravănă de tochitură bucovineană ori de păstrăv în foi de viță. Totuși, dacă iubiți mai mult modernul decât tradiția, veți găși în meniu o multitudine de preparate care vă vor încânta papilele gustative. Pulpă de raţă în sos de struguri servită cu piure de morcovi, muşchiuleţ de viţel în crustă de prosciutto servit cu tempura de legume, sunt doar câteva din delicatesele care merită încercate, atent pregătite de bucătarii iscusiți.

La Casa cu Pridvor vă asteaptă o experiență unică, într-o atmosferă primitoare, care vă poate aduce oricând zâmbetul pe buze. Pentru cei de acolo, acesta este și obiectivul principal – zâmbetul celor care le trec pragul și promit că vor reveni cu drag.

Restaurant Casa cu Pridvor. Garanția calității și a bunului gust!
Piața Republicii nr. 18, Gura Humorului, Suceava – Tel. +4 (0230) 207-000

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania