a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Câștigă o vacanță la munte pentru două persoane cu Impact FM

Câștigă o vacanță la munte pentru două persoane cu Impact FM

16
1763
0
Monday, 02 July 2018
concursuri

Concursul Weekend în Bucovina continuă și în această săptămână!

De această dată câștigătorii se vor bucura de magia plaiurilor bucovinene, unde tradiția se îmbină perfect cu modernul, la Pensiunea Mario din localitatea Vatra Moldoviței!

Noi te scăpăm de rutina zilnică, iar tu trebuie doar să te relaxezi și să te bucuri de peisaje pitorești. În perioada 6-8 iulie 2018 pleci alături de o persoană dragă la munte!

 

[ninja_fo

Situat pe drumul de poveste care leagă comuna Vama, străvechi loc de străjeri bucovineni, de Sfânta Mănăstire Vatra Moldoviţei şi mai departe, peste Obcini, de Suceviţa şi Putna, Complexul Mario îşi aşteaptă clienţii cu braţele deschise pe tot parcursul anului. Fie că vă aflaţi în trecere pe Drumul Mănăstirilor bucovinene ori aţi venit special, sunteți invitati să treceţi pragul.

Până atunci însă, vă urăm “Bun venit!”, chiar dacă pentru un moment doar în mediul virtual.

Pensiunea Mario este dotată cu restaurant și terasa rustică, perfectă pentru câteva momente de răsfăț în natură.

 

Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de facebook Impact FM România, să completezi formularul de mai jos și să aștepți să fii sunat în ziua de joi după ora 10.00.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org. Se vor alege 10 persoane și apoi prin metoda bilețelul se va alege marele castigator.

Concurs încheiat

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania