a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Castigatoare Weekend in Bucovina

Castigatoare Weekend in Bucovina

5
562
0
Thursday, 01 November 2018
concursuri

Castigatoare WEEKEND IN BUCOVINA: CASA DIN VIS

Irinel Simona Ivanciu

IRINEL SIMONA IVANCIU

 

CASA DIN VIS  este destinata iubitorilor de natura, simplitate, confort, intimitate, dar si celor care doresc reintalniri cu prietenii, reuniuni de familie, evenimente deosebite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faceti cunoștinta cu ospitalitatea localnicilor, simtiti-va ca acasa in CASA DIN VIS! Timpul petrecut la CASA DIN VIS va aduce numeroase experiente placute!

Pensiune agroturistică CASA DIN VIS este o cabana rustica traditionala situată în comuna Dorna Arini, la 4 km distanță de Municipiul Vatra Dornei, la 300 de metri de strada asfaltata, o oaza de verdeata si liniste inconjurata de padure.

Capacitatea de cazare totală a locatiei este de 24 persoane în 8 camere spatioase,de 24 metri patrati fiecare distribuite astfel: la parter 4 camere cu pat matrimonial si două paturi suprapuse, iar la etaj 4 camere cu pat matrimonial de lux. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, WiFi, terase cu vedere spre muntii Rarau si Giumalau. Corpul central are la parter o recepție spațioasă, cu spatiu destinat pentru petrecerea timpului liber (sah, rummy, table). La etaj restaurant capacitate de 35 locuri, la cerere se poate inchiria pentru grupuri organizate, parcar, grătar și barbeque cu spațiu pentru servit masa, balansoar.

Pensiune Agroturistica situata la 4 km de Vatra Dornei este urmatoarea destinatie IMPACT FM pentru WEEKEND IN BUCOVINA!

Proprietatea are 7500 mp si este practic un parc intr-o padure. Se pot organiza evenimente max 24 persoane in restaurantul unitatii. In curte dispune de mese si spatiu pentru gratar.

 

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania