Categories
suceava

Cătălin Nechifor: Gheorghe Flutur a distrus toate proiectele pe care le-am lăsat

Deputatul Cătălin Nechifor își exprimă dezamăgirea că actuala conducere a Consiliului Județean Suceava a distrus toate proiectele pe care le-a lăsat în 2016 și nu a înțeles nimic din ceea ce reprezenta o șansă pentru dezvoltarea zonei, astfel încât celelalte județe din regiune reușesc să obțină avantaje.

„Parcă nu era destul și așa după dezastrul Covid-19 la Suceava. Gheorghe Flutur mai rezolvă și aeroportul. După ce, cu mari eforturi am reușit să finalizez modernizarea aeroportului în perioada 2013 – 2015, alături de o echipă fantastică, iată că Suceava, în pofida faptului că e cel mai modern aeroport din regiune și din țară, în afară de București, pierde teren în fața concurenței din Moldova”, declară deputatul Pro România, Cătălin Nechifor.

El spune că că situația este inacceptabilă și că a rămas siderat când a aflat că Aeroportul Bacău care își modernizează în această vară pista, va avea bază Wizz Air cu două avioane și zeci de noi destinații în Europa. „Actuala conducere a Consiliului Județean Suceava și-a batut joc de șansa pe care a avut-o timp de 4 ani. Le-am spus de nenumarate ori și direct lui Gheorghe Flutur și consilierilor, dar și prin presă. N-au înțeles nimic, au distrus toate proiectele pe care le-am lăsat, atât Terminalul 2 pe care îl propuneam ca modernizare și schimbare de destinație la Centrul Economic Bucovina, care și acum zace nefolosit, dar și Showul aviatic Bucovina AirShow care atragea zeci de mii de spectatori, în fiecare an, la finalul lunii august. Sub măreața conducere liberală vom merge de acum cu rata sau, cine știe, cu firma Flutur și verisorii care duce muncitori agricoli la sparanghel”, mai spune Cătălin Nechifor.