Alexandru Lefter

 

 

 

 

 

 

 

 

În fiecare miercuri, de la ora 13.00, puteți asculta emisiunea Indreaptă Spatele la Impact FM!

Emisiunea va atinge subiecte strâns legate de sănătatea corporală și nu numai. Gazda voastră va fi nimeni altul decât kinetoterapeutul Alexandru Lefter, fondatorul TOPKINETO Recuperare Medicală.

La doar 33 de ani, kinetoterapeutul ieşean Alexandru Lefter se poate lăuda deja cu o experienţă profesională de invidiat. Cazul său poate fi lejer dat

ca exemplu la un curs despre “cum să ai o carieră de succes”.

A început să muncească în facultate, iar la 24 de ani a plecat de acasă printre străini pentru a se perfecţiona. A lucrat în spitale și clinici private din Danemarca şi a aprofundat reabilitarea sportivă în Anglia. În cele din urmă a ales să muncească acasă, la Iaşi şi nu regretă niciun moment alegerea făcută. În cei 10 ani de experienţă în kineto, a strâns în portofoliul său clienţi care mai de care mai celebri. A lucrat la Academia de Fotbal a clubului englez FC Middlesbrough, a fost terapeutul toboşarului de la Red Hot Chili Peppers şi al lui Roger Waters, de la Pink Floyd. A lucrat cu Federaţia de Baschet din Germania, iar prin mâinile sale au trecut şi alţi sportivi celebri sau vedete din ţara noastră.

De asemenea, Alexandru a avut şansa de a-l trata şi pe motociclistul britanic Graham Jarvis, fost campion mondial în 2011 şi 2012, multiplu câştigător al Romaniacs, Red Bull Xtreme şi Hells Gate. În portofoliul său şi al clinicii se numără şi alte vedete româneşti, din lumea sportului şi nu numai. Prin mâinile lui au trecut foştii fotbalişti Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Ovidiu Ioan Sabău, pilotul de raliuri Vali Porcişteanu, luptătorii K1 Sebastian Ciobanu, Bogdan Năstasă, Sebastian Cozmâncă şi Dănuţ Hurduc, actorii Mihai Bobonete şi Adrian Văncică şi mulţi alţi sportivi sau echipe.

Din 15 martie, Alexandru Lefter vă stă la dispoziție pentru dialog, fapte și îndrumare corectă în postura spatelui, dar și a minții. Pentru că „Indreaptă Spatele” înseamnă mai mult decât a îndrepta spatele.

ÎN FIECARE MIERCURI, 13:00 – 14:00! Emisiunea va fi difuzată național online accesând acest link https://impactfm.ro/ (click play) și regional, în regiunea Moldovei pe 88,4 FM și 107,2 FM. Audiție plăcută!

 

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com