a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Ce va fi Craft Market?

Ce va fi Craft Market?

14
134
0
Tuesday, 28 April 2020
publicmedia

Când spunem Craft Market ne referim la o piață a produselor locale realizate artizanal. Vorbim despre un eveniment de weekend, un spațiu unde producătorii să poată vinde și să poată interacționa cu potențialii clienți într-un context modern îmbogățit de experiențe senzoriale de toate tipurile.
Fie că vorbim de produse alimentare sau nealimentare, primare sau de tip gourmet, streetfood sau de produse pentru acasă, Craft Market poate deveni o atracție pentru toți locuitorii Iașului și, pe viitor, o destinație turistică și o inițiativă de succes a orașului.

Spațiul Craft Market va fi amenajat cu mobilier specific, unde vom asigura condiții potrivite de acces, igienă, aprovizionare și pe care îl vom face atractiv din punct de vedere vizual și arhitectural după modelul piețelor extrem de populare din marile orașe europene (La Boqueria – Barcelona, Borough Market- Londra, Marcato Centrale – Florența).

Va fi locul în care vei putea deopotrivă să participi la degustări și să cumperi, spre exemplu, brânzeturi, ciocolată sau bere, toate produse artizanal și local, sucuri și uleiuri realizate prin presare la rece, pâine, produse apicole sau preparate din carne realizate artizanal, condimente, vinuri, dar și produse cosmetice, obiecte de artă și design, plante și flori, totul într-o atmosferă plăcută, cu artiști locali invitați pentru live-act-uri, etc.
Craft Market este un proiect pentru un viitor apropiat optimist în care vom fi liberi să ne întâlnim fizic și să ne bucurăm de interacțiunile care ne lipsesc atât de mult.
Aleg să #cumpărproduselocale

Reprezentant Craft Market: Craft Market este piața dedicată noului val de antreprenori care dețin afaceri creative și care au la bază o poveste ce vorbește despre tradiția și valorile locale.
Până la momentul în care ne vom putea întâlni într-un spațiu fizic, vrem să aflăm poveștile din spatele actorilor principali ai conceptului, micile afaceri locale.
Urmărește-ne pagina de facebook Iasi Craft Market, săptămânile următoare le vom dedica antreprenorilor din Iași care îți vând produsele locale preferate. Astfel ne vom încărca cu o doză de optimism din efortul și creativitatea lor, dar și din poveștile care le întrețin activitatea.
Susțin economia locală. Aleg să #cumpărproduselocale.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania