a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Centru de pregătire a pompierilor militari la Siret

Centru de pregătire a pompierilor militari la Siret

1
424
0
Monday, 19 December 2016
radauti-siret

Un centru strategic de pregătire a pompierilor militari va fi amenajat la Siret.

Primăria a predat la finalul săptămânii trecute terenul de 1,6 hectare pe care va fi amenajat singurul centru strategic de pregătire pentru pompierii militari din România.

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, a explicat că amenajarea acestui centru de pregătire va fi realizată printr-un proiect aprobat de Comisia Europeană în luna decembrie 2015 şi va fi finanţată prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina 2014-2020.

Proiectul de la Siret are o valoare de 4,8 milioane de euro şi va fi implementat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, finanţarea urmând să fie asigurată prin fondurile alocate proiectelor strategice.

La viitorul centru de la Siret ar urma să se amenajeze un poligon de pregătire – instruire şi antrenament în comun a personalului de intervenţie, la care se adaugă şi amenajarea de construcţii modulare, săli de curs, birouri şi spaţii de cazare permanente pentru 30 de persoane care vor participa la cursuri, precum şi construcţii specifice de pregătire, inclusiv terenuri de sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania