CineIMPACT

 

Ideea de Cineimpact cuprinde totul despre filme, vedetele adorate și cele mai recente producții într-o pastilă de cinema care să vă ofere energie și inspirație în alegerea modului în care vă puteți petrece timpul liber. Filmele și documentarele care urmează să apară în cinema și la televiziune sunt atent analizate și comentate de gazda dumneavoastră Gabi del Pupo, de luni până vineri de la 11:30 și 16:30.

 

Gabi del Pupo-pe scena

Comedie sau thriller, istoric ori romantic, poveștile ne îmbogățesc viața și ne fac să visăm, acestea fiind descrise cu umor și pasiune la Cineimpact. Cinefili sau spectatori ocazionali, tineri sau adulți, se vor putea bucura de a șaptea artă, aflând totul din culise de la gazda Cineimpact Gabi del Pupo.

 

Gabi del Pupo Deși obișnuită cu un contact direct cu oamenii de pe scenă, a decis să ducă arta comunicării cu un pas mai departe și să ne vorbească despre partea frumoasă a vieții. După o experiență de mai bine de zece ani în teatru și film în Ardeal, ieșeanca decide că vrea să ofere cetății inspirație și cele mai noi informații din domeniul cinematografiei, fiind convinsă că mediul cultural al orașului este unul dintre cele mai importante aspecte ale acestuia. Vă așteaptă deci la o șuetă ca între prieteni despre cinema, vedete și cele mai picante știri din domeniu, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 11:30 și 16.30 la Cineimpact, o producție marca Impact FM.

 

Proiectul se desfășoară doar în Regiunea Moldovei: Iași, Suceava, Botoșani, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Siret- Rădăuți.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com