a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Concurs cu plecare la Casa Răzeșului, Bucovina

Concurs cu plecare la Casa Răzeșului, Bucovina

11
408
0
Tuesday, 29 October 2019
concursuri

“Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște și  deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 15 ani Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 5 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Vineri, 1 noiembrie 2019, se va face extragerea pentru un weekend in Bucovina, destinația: Casa Răzeșului, (****) – Suceava.

Natură, liniște, munți, drumeții, mănăstiri, izvoare naturale și cele mai delicioase bucate sunt doar câteva lucruri de care vă puteți bucura într-un weekend la această locație.

Casa Răzeșului, un hotel de 4 stele, aduce tradiția din strămoși până în zilele noastre.

Situat  în localitatea Drăgoiasa, la 27 km de Vatra Dornei, oferă  facilități Ultra All Inclusive și promite o priveliste ce îți răsfață ochii și mintea, drumeții în Munții Călimani și împrejurimi, masaj de relaxare, masaje terapeutice, masaje anticelulitice și masaj de revigorare.

Casa Răzeșului pune la dispoziție 11 camere duble cu 22 de locuri, restaurant cu 68 de locuri și mâncare tradițională.

Munții Călimani se afla la o distanță de 40 km de Casa Razesului, iar orașul Câmpulung Moldovenesc se află la 70 km de proprietate.
Cel mai apropiat aeroport este  Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din Suceava, situat la 150 km de hotel. Odată ajunși aici, puteți vizita Mânăstirea Humor, Mânăstirea Acoperământul Maicii Domnului,  Munții Giumalău, Pietrosu Bistriței și Munții Rarău.

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde tradiționalul își pune amprenta și doriți să evadați din aglomerația orașului, Casa Răzeșului este cea care vă poate oferi liniștea într-un decor al naturii de poveste.

Accesează Casa Razesului pe Facebook

Impact FM Regional te trimite în Bucovina!

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM România, să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania