Concurs cu savoare italiană!

Concurs cu savoare italiană!

14
2382
3
Sunday, 10 July 2016
concursuri

Povestea Dopo Poco Trattoria nu începe cu „a fost odată ca niciodată”, ci cu „este acum şi pentru totdeauna”, căci îşi ia tributul din prezent, dar viitorul îl înnobilează.

Dopo Poco Trattoria este acum mai aproape de tine…în inima oraşului!

Cu acceaşi savoare italiană, Dopo Poco Trattoria te invită în noua locaţie de la Moldova Center, parter, Str. Palat, nr.1.

Este momentul sa te inscrii la concurs! Vei primi telefon și va trebui să răspunzi la o întrebare! Mecanismul de participare la concursurile Dopo Poco Trattoria: Ascultătorii de Impact FM care se află la serviciu pot participa la concursurile Dopo Poco Trattoria şi pot câştiga un prânz cu savoare italiană pentru a doua zi, ce va fi adus la serviciu de Dopo Poco Trattoria!

Nu ai cum să rezişti noii tentaţii cu savoare italiană: Moldova Center, parter, în inima oraşului!

 

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

 

3 Comments

 1. Eva says:

  Super tare IMPACT FM!!! tineti-o tot asa!! 🙂

 2. Bogdan says:

  Îmi doresc o masa în oraș cu soția mea.De 14 ani suntem împreună dar niciodată nu mi-am permis sa luam masa în oras fara sa avem grija notei de plata.Va pupa Bogdan.

 3. Leustean Nicoleta says:

  Buna ziua,

  Imi plac emisiunile dvs de dimineata si pe parcursul zilei. As dori sa adresez o intrebare pentru primarul orasului Iasi cand vine astazi in emisiune la dvs: Ce facem cu traficul f.f.f. aglomerat pe traseul Lunca Cetatuii – CUG – Podu Ros, la orele diminetii ( mentionez ca eu personal plec din blocuri Ciurea intre 06.50 s- 07.10 si se merge bara la bara, astfel ca pana in capat CUG fac 20-30 min; chiar daca as merge cu mijlocul de transport as ajunge si mai tarziu la serviciu ).

  Multumesc

  Nicoleta Leustean

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania