a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Concurs OSF Hackathon, la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava

Concurs OSF Hackathon, la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava

6
273
0
Tuesday, 04 December 2018
suceava

OSF Global, companie multinaţională de dezvoltare software, împreună cu Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava vă invită luni, 10 decembrie 2018, la evenimentul de lansare a celei de-a IV-a ediţii a concursului OSF Hackathon.
OSF Hackathon este un eveniment cu o tradiție de 4 ani, care se adresează studenților Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor și este, în sine, un exercițiu care îi ajută pe participanți să cunoască drumul de la idee la produs final.
Anul acesta, OSF Global va oferi premii în valoare totală de aproape 6000 de lei: premiul I – 2500 lei, premiul II – 1500 lei, premiul III – 800 de lei și două premii speciale în valoare de 500 de lei fiecare. Dincolo de premiile în bani oferite echipelor proiectelor câștigătoare, OSF Hackaton oferă o oportunitate pentru toți studenții suceveni care își doresc o carieră în IT să își testeze limitele și să experimenteze ce înseamnă să lucreze pe un proiect real. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe https://www.osfglobal.com/hackathon.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania