a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Concurs WEEKEND ÎN BUCOVINA!

Concurs WEEKEND ÎN BUCOVINA!

5
702
0
Monday, 25 September 2017
concursuri

Programul tău este prea încărcat? Ai un job obositor?

Înseamnă că ai nevoie de o pauză în care relaxarea să fie principala activitate, buna dispoziție să vină la pachet pentru un sejur de neuitat, în care aerul curat sa fie inclus!

La Pensiunea Vranis din Sadova – Câmpulung Moldovenesc poți găsi tot ce îți dorești, astfel încât weekend-ul tău să fie așa cum ți-ai imaginat. Ai ocazia să îți organizezi planurile în funcție de ceea ce îți dorești să vizitezi, de activitățile pe care poți să le desfășori în inima munților sau după  cum vrei să petreci timpul tău liber, iar toate acestea cu ajutorul personalului primitor din cadrul pensiunii Vranis, dar și cu un nou concurs Impact FM care îți oferă șansa să câștigi un weekend în Bucovina pentru 29, 30 septembrie, 1 octombrie 2017.

 

Pensiunea este deschisă din 2013 și dispune de toate utilitățile necesare ca tu să ai parte de tot confortul dorit, fiind clasificată la 5 margarete.

Aici se pot organiza de la excursii cu prietenii, până la vacanțe în familie sau chiar mai mult, teambuilding-uri. Complexul dispune de 40 de camere, parcare, două terase pentru cei cărora le place să stea la aer, restaurant, loc de joacă pentru copii, sală de conferință, spălătorie și nu în ultimul rând, un foisor pentru cei care vor să se bucure de prepararea unui grătar.

 

Te invităm să te înscrii, iar pe 28 septembrie 2017, răspunde la telefonul IMPACT FM, dacă vrei să câștigi!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania