CONCURS!

CONCURS!

2
151
0
Friday, 09 March 2018
concursuri

În perioada 8-14 martie 2018, dai like și share la postarea de pe pagina oficială Impact FM și  intri în extragerea pentru 2 invitații la teatru gratuite.

În cadrul emisiunii ,,Cum ar fi normal să fie?!” au fost invitați Codrin Dănilă și Theodor Ivan, doi membri ai trupei IDIOT. Aceștia ne-au vorbit despre istoria trupei, despre schimbările ce au intervenit de-a lungul timpului și despre plăcerea de a face teatru de improvizație.

Compusă din șase membri spontani și creativi: Alexandru Petrila, Theodor Ivan, Codrin Dănilă, Ovidiu Ivan, Katerina Matei și Mitruț Peiu, trupa IDIOT desfășoară activități diverse precum teatru, improvizație și quiz show. De curând aceștia au participat la emisiunea ,,Românii au talent”, unde au susținut un show de improvizație apreciat în egală măsură atât de jurați cât și de public.

În cadrul concursului vor fi 2 câștigători, iar fiecare va primi câte 2 invitații la Spectacolul de teatru „Dănilă Prepeleac Gem Seșăn”, regia Octavian Jighirgiu, pe data de 17 martie 2018, la ora 18:30, în Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan” Ateneul din Iași.

Concursul este organizat în cadrul emisiunii ,,Cum ar fi normal să fie?!” prezentată de Cristian Harhătă în fiecare marți de la ora 13:00.

Premiul este oferit de Ateneul Iași !

ATENȚIE! Piesa este destinată concurenților peste 16 ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania