a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Conducere nouă la Spitalul Județean de Urgență Suceava

Conducere nouă la Spitalul Județean de Urgență Suceava

13
191
0
Tuesday, 28 April 2020
suceava

Unul dintre cei mai buni neurochirurgi din țară va prelua conducerea Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Anatolii Buzdugan este noul manager al unitatii medicale și îl va înlocui, în scurt timp, pe generalul Ionel Oprea, când spitalul va deveni 100% operațional. Anatolii Buzdugan va fi ajutat de directorul medical Valerian Gavrilovici și de directorul de îngrijiri Geanina Gorescu.

Noua conducere a spitalului sucevean a fost propusă de Consiliul Medical al Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” (șefii de secții, șefii de laboratoare, farmacistul șef și directorul de îngrijiri). În urma acestor propuneri, pentru funcţia de manager cele mai multe voturi le-a obținut medical primar neurochirurg, doctor în științe medicale Anatolii Buzdugan, pentru funcţia de director medical cele mai multe voturi au mers către dr. Valerian Gavrilovici, iar pentru funcţia de director de îngrijiri, persoana aleasă a fost Geanina Gorescu.

Propunerile urmează să fie transmise Ministerului Sănătății în vederea efectuării numirilor, potrivit legislației actuale din starea de urgență. Noua conducere va prelua treptat exercitarea atribuțiilor, de la medicii militari până la plecarea acestora și până la organizarea concursurilor de ocupare a acestor funcții.

Dr. Anatolii Buzdugan a absolvit medicina în Republica Moldova, iar doctoratul l-a făcut la Iași. Anatolii Buzdugan, medic primar neurochirurg, doctor în științe medicale, a urmat cursurile Facultății de Medicină din Chișinău, pe care a absolvit-o în 1986 și, mai apoi, s-a specializat în domeniul neurochirurgiei în Republica Moldova. Înainte de a ajunge în Suceava, a profesat atât în spitalul din Chișinău, cât și în cel din Bălți, unde a înființat secția de neurochirurgie. După ani de muncă, împreuna cu personalul  Spitalului de Urgențe “Sfântul Ioan cel Nou”, a reușit să inființeze o secție de neurochirurgie și în Suceava.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania