Contribuie la dezvoltarea economiei locale

Contribuie la dezvoltarea economiei locale

3
265
0
Monday, 14 May 2018
iasi

Cel mai important pas pe care un iesean il poate face pentru a contribui la dezvoltarea economiei locale este sa cunoasca si sa sustina antreprenorii din zona. Un eveniment, Inapoi la origini, ne ajută să aflăm cum se poate face, de ce să se facă si, cel mai important, de ce merita sa li se alature antreprenorilor locali.

Campania „Fabricat in Iasi” isi propune ca scop recunoasterea producatorilor locali si promovarea acestora. Datorita faptului ca se adreseaza in special unui public tanar, unul dintre principalele obiective este descoperirea povestilor din spatele afacerilor, obtinerea de sfaturi pentru antreprenorii aflati la inceput de drum si impartasirea experientelor personale, aratand importanta legaturii dintre business si comunitate.

Evenimentul va avea in prim plan urmatoarele afaceri dezvoltate in Iasi: Magazia Moraritei, care va dezvalui mai multe despre produsele de panificatie proaspete si modul in care au evoluat pe piata ieseana; Domeniile Lungu, cu o prezentare a uneia dintre companiile ce au adus o contributie importanta in domeniul agricol romanesc; Capra Noastra, care vor spune povestea berii artizanale locale; Katty Fashion, ce vor vorbi despre cum o companie locala a reusit sa se dezvolte ca un furnizor important pe piata europeana si americana; Fabrica de Fum, ai caror reprezentanti vor povesti cum au creat un business de succes in domeniul productiei alimentare fara e-uri.

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania